23948sdkhjf

Ny direktør hos Evishine

Nu skal Evishine-systemet forfines

Virksomheden Evishine startede ud for omkring otte år siden med et system til overvågning af solcelleanlæg og forbrug af el. I dag har man udvidet sortimentet og kan overvåge alle energiformer og dermed levere et samlet overblik over en virksomheds eller kommunens energiforbrug.

Nu opruster selskabet med en ny administrerende direktør, en ny bestyrelse og formand. Samtidig lægges der en ny ambitiøs vækstplan for dagen.

Medejer og adm. direktør
De to ejere og udviklere af Evishine Energy Management System, Sten Nornes og Anders Rolann har i de senere år været på udkig efter en aktiv investor.

Han er nu fundet og er pr. 1. maj 2018 indtrådt som både medejer og direktør i selskabet.

Det er Jan Kannegaard, der har en fortid fra IT-softwarebranchen - senest som Business Manager i ABB - der nu indgår i direktionen.

En af Jan Kannegaards fornemmeste opgaver bliver at udbrede kendskabet til systemet både i Danmark og i udlandet.

Ny bestyrelse og advisory board
Det er ikke kun i direktørstolen en ny rumpet har slået sig ned. Evishine har pr. 1. april 2018 fået en ny bestyrelse og etableret et advisory borad.

Formand for advisory boardet er Preben Mejer, som i 1983 startede en af Danmarks første IBM-forhandlere op, DanaData, som i 1994 blev solgt til TDC. I 2001 stiftede han Innovation Lab og i 2012 Radr, som han er direktør for i dag. Preben Mejer skal bistå bestyrelsen i forhold til produktmæssige- og teknologiske strategier.

Karl Kristian Bro, som er ejer af og bestyrelsesformand i Olsen Wings, er indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Erik Bro, som er associeret partner i Cigno Mergers & Acquisitions og ekstern lektor på Aarhus Universitet, er tiltrådt som bestyrelsesmedlem sammen med de tre ejere.

Ambitiøs vækstplan
Den nye udvidede ledelse og bestyrelse har ambitiøse vækstplaner for Evishine.

- Vi vil dels udvikle og forfine Evishine-systemet, og så vil vi sætte fokus på eksportmarkederne. Vi vil via partnerskaber udbygge vores markeder i Tyskland, Norge og Benelux landene og gå hårdt efter alle kommuner i Danmark. Vi har pt. 43 kommuner som kunder. De blev oprindelig kunder pga. vores system til solceller. Med Evishine Energy Management System har vi imidlertid en løsning til alle energiformer, og med det stigende behov for at optimere energiforbruget og overvåge installationer er det oplagt at koble Evishine Energy Management System på, siger Jan Kannegaard.

Ud over de 43 kommuner har Evishine i dag betydelige kunder som Bolig+ og Ikea og har systemer kørende i Norge, Sverige, England, Irland, Grønland og Tanzania.

Om Evishine og Evikali

Evishine A/S er fremadrettet hovednavn, og Evikali A/S binavn.

Evikali har været på markedet i 18 år og er virksomhedens konsulentforretning.

Evikali løser IT-udviklingsprojekter for større danske virksomheder.

Evishine har 8 år på markedet bag sig og startede som et system til overvågning af solcelleanlæg og elforbrug.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111