23948sdkhjf

Green Wind Energy kæmper for livet

Krisen har ramt energi- og investeringsselskabet Green Wind Energy hårdt. Længere tids underskud får ledelsen til at arbejde på en rekonstruktion af ejerstrukturen.
Green Wind Energy har i en periode befundet sig i en likviditetsmæssig presset situation, idet selskabet de seneste år været hårdt ramt af den finansielle krise og historisk dårlige vindforhold i Tyskland.

Selskabet må i dag konstatere, at de økonomiske forhold for koncernen i dens nuværende form ikke inden for en kortere årrække har udsigt til en varig forbedring, lyder det i en meddelelse fra selskabet.

Flytter fra kontorer i Indre By
På baggrund af de dårlige udsigter er der indledt forhandlinger med blandt andre selskabet hovedbankforbindelse om en eventuel rekonstruktion af selskabets ejerstruktur samt finansielle, herunder likviditetsmæssige, situation.

Derfor har Green Wind Energy udskudt offentliggørelsen af halvårsrapporten for 2010/2011 til d. 18. marts.

Selskabet oplyser, at resultat for perioden 1. juli 2010 til - 31. december 2010 forventes at udgøre et underskud før skat på DKK 26-29 mio. kr. før eventuelle restruktureringsomkostninger, værdireguleringer/nedskrivninger og lignende, som måtte være afledt af en aftale om rekonstruktion.

For at nedbringe omkostningerne har selskabet også valgt at flytte fra sit hidtidige lejemål i Bredgade i København til Valby.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094