23948sdkhjf

Nyt tilsyn har fundet sin direktør

Lave priser og hurtigere sagsbehandling blev de klare målsætninger for Energitilsynet, som regeringen sidste år lavede en bred politisk aftale om at give flere muskler og skarpere tænder.

Tilsynet skal derfor skifte navn til Forsyningstilsynet. Det sker pr. 1. juli 2018.

Nu har det nye tilsyn så fundet sig en ny direktør.

Det bliver Carsten Schmidt, der kommer fra sit eget rådgivningsfirma indenfor forsyningsområdet. Han har tidligere arbejdet i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, blandt andet som vicedirektør.

- Jeg er meget glad for, at Carsten Smidt har takket ja til stillingen som direktør for det nye Forsyningstilsyn. Carsten har brede kompetencer og en imponerende faglighed indenfor forsyningsområdet. Jeg er sikker på, at Forsyningstilsynet i Carsten får en yderst kompetent og erfaren leder, der kan sætte faglig og strategisk retning for det nyoprettede tilsyn og samtidig sikre en udvikling af forsyningssektoren med forbrugernes interesser i centrum, siger departementschef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Morten Bæk.

Carsten Smidt tiltræder stillingen som direktør for Forsyningstilsynet ved oprettelsen af tilsynet d. 1. juli 2018, hvor Energitilsynet overgår til Forsyningstilsynet.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle og varetage reguleringen af forsyningssektoren. Og så er jeg rigtig glad for at skulle stå i spidsen for Forsyningstilsynet, hvor jeg sammen med dygtige medarbejdere skal bidrage til, at vi som forbrugere får tilbudt gode ydelser til konkurrencedygtige priser, udtaler Carsten Smidt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078