23948sdkhjf

European Energy har mange flere MW sol på vej

I sidste uge idriftsætte European Energy sit solcelleanlæg på Læsø. Det var det sidste i rækken af de i alt 70 MW, der er blevet i driftsat i Danmark over de seneste tre uger.

Men det stopper ikke her.

- European Energy har en betydelig pipeline af projekter i Danmark. Vi har netop nettilsluttet 70 MW solcelleparker i de seneste uger, og vi regner med at fortsætte vores arbejde med at udvikle og bygge solcelleparker i højt tempo, siger Joachim Steenstrup, kommunikationschef i European Energy.

Selvom European Energy helst ikke opgiver antal, placering, størrelse eller status på de mange anlæg, der lige nu ligger i selskabets udviklingskasse, så er der alligevel et par stykker, der kan sættes placering, størrelse og staus på.

Ved Hemmet i Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder European Energy med etableringen af en solcellepark med en kapacitet på 25 MW. Den skal ligge i umiddelbar nærhed af European Energys vindmøllepark Holmen og Holmen 2, som er under udvikling.

I Jammerbugt Kommune har European Energy kig på to jordarealer ved Pandrup. Solcelleparkerne Pandrup 1 og Pandrup 2 kommer til at have en samlet kapacitet på 40 MW.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095