23948sdkhjf

Hun skal være direktør for Danske Vandværker

Det er en erfaren dame, der sætter sig i direktørstolen 1. august.

Den 1. august sætter Susan Münster sig i stolen som ny direktør i Danske Vandværker.

- Jeg er særdeles glad for, at Susan Münster nu skal være med til at videreføre og udvikle Danske Vandværker. Susan er en dygtig og erfaren leder, som jeg ser frem til at arbejde sammen med. Ligesom det er glædeligt, at det er et enigt ansættelsesudvalg, der peger på Susan, som vores nye direktør, siger Ole Wiil, der er landsformand i Danske Vandværker.

Solid viden
Susan Münster kommer med en solid viden om vandbranchen, ligesom hun har et bredt netværk i og omkring hele forsyningssektoren.

I sin egenskab af direktør i Holbæk Forsyning har Susan Münster været ansvarlig for at etablere selskabet som en selvstændig forsyningsvirksomhed tilbage i 2010, og derefter har hun styret fusionsforløbet mellem kommunerne Holbæk, Lejre og Roskilde sikkert i havn - et fusionsforløb, der førte til, at forsyningsselskabet Fors blev dannet i 2016.

Danske Vandværkers nye direktør er uddannet ingeniør og har gennem sin karriere beskæftiget sig med forsyning - både i selskaber og i flere kommuner som teknisk direktør. Susan Münster har også stået i spidsen for at udvikle den kollektive trafikafvikling som driftsdirektør i Banedanmark.

Ekstremt spændende
Senest har Susan Münster i regi af sit eget konsulentfirma hjulpet bestyrelser og ledelser med at udvikle deres virksomhed eller organisation. Organisationsudvikling og forandringsprocesser har været gennemgående træk i karrieren.

- Vandsektoren er ekstremt spændende, men også en branche med mange udfordringer. Jeg glæder mig til at tage fat og finde løsninger for fremtiden, siger Susan Münster.

Susan Münster begynder den 1. august, og de første måneder skal hun rundt i landet og møde medlemmerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203