23948sdkhjf

Minimøller fra Brønderslev sælger godt

Indehaveren af LS Stoker i Brønderslev har succes med at sælge små vindmøller beregnet til husstande.
Lars Sørensen, indehaver af LS Stoker i Brønderslev, har netop installeret den første af seks solgte husstandsvindmøller.

Den første mølle står i Tolstrup, men bestillingerne er kommet fra hele Danmark:

- Interessen for husstandsvindmøllerne er overvældende stor, og det skyldes blandt andet den attraktive tilbageløbsmåler-ordning samt muligheden for at afskrive 25 procent af investeringen over skatten. Dette betyder, at møllen typisk kan være betalt ud på cirka seks år, forklarer Lars Sørensen til Nordjyske.dk.

En udvalgt forhandlerskare
Lars Sørensen er en af 16 forhandlere på verdensplan og den eneste i Norden , som sælger Wind Spot-møllerne, der fremstilles af Sonkyo Energi, og findes i en udgave med 3,5 kW og 7,5 kW.

Som ejer af LS Stoker, som hovedsageligt beskæftiger sig med installation af stokerfyr, har Lars Sørensen stor erfaring med og viden om vedvarende energi, der anvendes i arbejdet med husstandsmøllerne.

Forarbejde, som kræves for at få de rette tilladelser til at stille en husstandsvindmølle kan være en langvarig affære. Derfor kan det også kræve en omfattende indsats:

- Men hvis man ønsker at blive selvforsynende med vedvarende energi er det vigtigt at komme i gang med ansøgningsprocessen så tidligt som muligt, understreger Lars Sørensen.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078