23948sdkhjf

Ørsted får gennembrud i ny strategi

Engelsk kostskole får optimeret sit varmeanlæg

Ørsted overtager al energistyring på Milton Abbey, der er en selvstyrende dag- og kostskole for piger og drenge i Dorset i det sydvestlige England.

Ved at levere en komplet, skræddersyet energiløsning hjælper Ørsted Milton Abbey med at bruge energi på en mere intelligent måde, hvilket i sidste ende reducerer forbruget og omkostningerne.

Aftalen mellem Ørsted og Milton Abbey løber i 18 år og gør Ørsted til skolens Energy as a Service-leverandør (Eaas).

- For travle, succesrige virksomheder som Milton Abbey kan det ofte virke som om, at der ikke er timer nok i døgnet til at få kontrol over energiforbruget og ydeevnen. Ved at tage rollen som Energy as a Service-leverandør får vi mulighed for at bruge vores store ekspertise til at optimere dette, så skolen kan koncentrere sig om sin kerneydelse, siger Jeff Whittingham, Managing Director for Ørsted UK Sales.

Biomassekedler & energibesparelser
I forbindelse med aftalen har Ørsted arbejdet tæt sammen med Milton Abbey for at få en forståelse for det sted, skolen ligger, og hvordan energiforbruget kan optimeres.

Ørsted skal overtage al styring og vedligeholdelse af skolens varmeanlæg, blandt andet tre biomassekedler samt stå for indkøbet af biomassepillerne.

Varmeanlæggets ydeevne skal optimeres med 35 procent, samtidig skal der over årene undersøges for fremtidige energibesparelser og energi-produktion på skolen.

Som en sidste ting skal Ørsted tilbyde seminarer, klasseundervisning og Q&A’er om energianvendelse og -forbrug for eleverne på Milton Abbey

Ørsteds Energy as a Service-løsning er del i en ny strategi målrettet erhvervskunder i flere europæiske lande. Løsningen består af en række tiltag, bl.a. bæredygtigt indkøb, on-site produktion og lagring for at optimere kundens samlede energiforbrug.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113