23948sdkhjf

Nu er indkøringsperioden ovre

Ewii Mobility har godt gang i salget af Tripl'en

Messer handler typisk om at pleje kunder og netværk, men på messen El & Teknik 2018 i Odense bliver der også underskrevet kontrakter.

- Ja, vi har gang i salget. Under messen har vi solgt 5-10 Tripl’er til forskellige kunder, siger market manager Morten Irming fra Ewii Mobility, der lader sig afbryde midt i en kontraktunderskrivelse for at give et lille interview.

En Tripl er et mindre eldrevet køretøj, der kan bruges til udbringning af tøj, post og fødevarer bl.a. som et led i den voksende trend med e-handel. På El & Teknik er målgruppen et lidt andet segment: Håndværkere på tværs af faggrupper.

For at ramme denne målgruppe har Kolding-firmaet EWII Mobility derfor udstyret sine to udstillede el-scootere med henholdsvis en plæneklipper og diverse udstyr til elektrikere/installatører.

- Dermed kan håndværkerne se sig selv som brugere af vores køretøjer, og det giver en helt anden dialog. Da vi udstillede på El & Teknik for to år siden handlede de spørgsmål, vi fik, næsten udelukkende om pris. Nu kan de se, at de kan spare tid og penge ved at inddrage Tripl’er i deres logistik. Det gør os aktuelle, fortæller Morten Irming.

Ewii Mobility har brugt de seneste år på at udvikle køretøjet og få opbygget aftaler med en række samarbejdspartnere, så Tripl’en kan indgå i forskellige business-to-business sammenhænge. En vigtig detalje for nogle kunder er eksempelvis, at Tripl’ens 8,64 kW litium-ion-batteri, når køretøjet holder stille, kan levere el til alt fra boremaskiner til kølet transport af blod for praktiserende læger. 

  Vi har før messen solgt cirka 100 TRIPL’er i Danmark og internationalt, men nu er indkøringsperioden ovre. Vi er klar til markedet, fastslår Morten Irming.

Artiklen er bragt i samarbejde med Dansk Energi og journalist Jesper Tornbjerg

Kilde: Dansk Energi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078