23948sdkhjf

Ejere af konkursramt entreprenørvirksomhed går hver til sit

Knudåge Andersen, Michael Mose Andersen og Anders Holmstrøm var alle en del af ejerkredsen, da anlægsentreprenøren Kamco A/S gik konkurs sidste sommer.

Efterfølgende stiftede de 3K Plus med udgangspunkt i Kamcos aktiviteter på Sjælland og Fyn.

Nu er 3K Plus A/S også gået konkurs.

De tre ejere påtænker dog ikke at starte op igen - i hvert tilfælde ikke sammen.

Det fortæller de til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

På spørgsmålet om hvordan de to konkurser har påvirket samarbejdet mellem de tre i ledelsen, svarer Anders Holmstrøm, medejer og afdelingsleder i 3K Plus:

- Vi kunne jo ikke enes om, hvilken retning virksomheden skulle bevæge sig i. Og når man så lægger det oveni de andre udfordringer med at låne penge, kundenedgang og for høje faste omkostninger, så ser det svært ud for virksomheden (3K Plus, red.), siger Anders Holmstrøm og bekræfter, at han og Michael Mose Andersen går til hver til sit nu.

Hvad Anders Holmstrøm skal lave nu er uvist, men han fortæller, at han lige trænger til at få vejret oven på de to konkurser. Knudåge Andersen ønsker ikke at udtale sig til Licitationen og henviser til de to andre medejere. Han fortæller dog, at han nu har tænkt sig at nyde sit otium (Han er 75 år, red.)

Michael Mose fortsætter dog i branchen som aktiv i virksomheden Almacon ApS, der blev stiftet den 23. april og ifølge CVR-registret deler adresse med 3K Plus.

Læs mere på www.licitationen.dk (Bemærk at artiklen kræver abonnement)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078