23948sdkhjf

Ewii sælger fra

Et af datterselskaberne er nu på nye hænder

Ewii overtog i 2010 det fulde ejerskab af Midtjysk Køleservice, der blev optaget som et datterselskab i koncernen.

Nu har Ewii valgt at sige farvel til den del af forretningen. Det er JF Køleteknik i Vejle, der har overtaget Midtjysk Køleservice, der rådgiver, projekterer, producerer, sælger og servicerer køle- og klimatekniske løsninger.

Frasalget sker som et led i den strategiske fokusering af Ewii Koncernen.

- Vi er glade for, at der er landet en god aftale med en solid og ordentlig virksomhed, som kan være med til at videreudvikle aktiviteterne i Midtjysk Køleservice, siger Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i EWII Koncernen og fortsætter:

- Der har været en rigtig god dialog, og vi synes, vi har fundet de helt rette til at overtage aktiviteterne. Og så er det naturligvis ekstra glædeligt, at det er en virksomhed fra Trekantområdet, så arbejdspladserne bliver i lokalområdet, siger Lars Bonderup Bjørn.

JF Køleteknik har base i Vejle og har mere end 25 års erfaring i kølebranchen.
Interesse for datterselskaberne

Stor interesse for datterselskaberne
Siden Lars Bonderup Bjørn overtog ledelsen i december 2017 har han brugt tiden på at trimme organisationen.

Salget af Midtjysk Køleservice er det første frasalg i Lars Bonderup bjørns æra, men det lyder til, at der er flere på vej.

I forbindelse med aflæggelse af årsrapporten i april fortalte Lars Bonderup Bjørn nemlig, at man blandt andet arbejder på at finde en løsning for datterselskaberne Ewii Mobility, Ewii Telecare og Ewii Fuel Cells – det vil sige finde de rette investorer, der kan sikre udviklingen i selskaberne.

- Der er gang i forhandlingerne omkring investorer til vores udviklingsselskaber. Vi har hele 2018 til at finde den rigtige løsning for hvert enkelt selskab, men af hensyn til både selskaberne og medarbejderne ser jeg gerne, at vi finder en afklaring hurtigere, sagde Lars Bonderup Bjørn i forbindelse med regnskabsaflæggelsen i april.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078