23948sdkhjf

Energi Fyn får 60.000 nye gaskunder

Energi Fyn har i dag underskrevet en købsaftale med Nature Energy om at købe de dele af Nature Energy, som sælger gas til privatkunder og virksomheder.

Såfremt konkurrencemyndighederne godkender aftalen vil de 60.000 kunder, som tidligere har fået leveret gas fra Nature Energy, i fremtiden få gassen leveret af Energi Fyn.

- Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, styrke vores kundefokus og have en konkurrencedygtig produktportefølje, så da denne mulighed opstod, var vi naturligvis interesseret i kunderne i Nature Energy. Som fynsk selskab glæder det os, at vi kan konsolidere rollen som den fynske gasleverandør og ikke mindst, at vi kan fastholde arbejdspladserne på Fyn, siger Bent Agerholm, adm. direktør i Energi Fyn.

Energi Fyn ser frem til at tage imod de nye medarbejdere fra Nature Energy.

100 procent på biogas
Med salget til Energi Fyn fortsætter en historisk epoke for tusindvis af fynboer, som også i fremtiden kan få deres gas leveret af et fynsk selskab.

Aftalen med Energi Fyn betyder også, at Nature Energy nu kan fokusere alle sine kræfter på biogas, som dermed bliver det primære forretningsområde i virksomheden.

- Aftalen med Energi Fyn er det sidste skridt for os i en transformation. Vi har de sidste 40 år solgt og leveret naturgas til både private hjem og virksomheder på Fyn. Med aftalen vil vi i fremtiden fokusere på at gøre gassen grøn, udtaler Ole Hvelplund.

Nature Energy beholder altså biogasselskabet og kan dermed følge sine nye ejeres ekspansionsstrategi udelukkende med fokus på produktion af biogas.

Aftalen afventer nu konkurrencemyndighedernes godkendelse. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.127