23948sdkhjf

Forsyningsselskab leverer tre-cifret millionminus

Elnettets værdi nedskrevet med 200 millioner kroner

Bornholms Energi & Forsyning nedskriver værdien af el-nettet med 200 millioner kroner og kommer derfor ud af 2017 med at samlet underskud på 119 millioner kroner mod et overskud på 12,8 millioner kroner i 2016.

Det skriver Bornholm.nu

- Alle vores områder er i 2017 i økonomisk balance med én undtagelse vores elnet. Vi har samtidigt måttet konstatere, at elnettet er væsentligt mindre værd, end det har været bogført til. Nettet har kørt med underskud, samtidig med at mange investeringer i nettet er blevet udskudt. Det er nu engang sådan, at et aktiv der tjener få eller ingen penge, det har en lav værdi. Og det tager vi nu konsekvensen af rent regnskabsmæssigt, siger adm. direktør Rasmus Sielemann Christensen.

Bornholms Energi & Forsyning har sat gang i en plan, der skal effektivisere driften af elnettet – en plan, der omfatter nedlæggelse af 20 stillinger og en forbedring af arbejdsprocesserne.

Selvom man tager en over nakken i 20117, så er Rasmus Sielemann Christensen godt tilfreds med den samlede forretning, der har udviklet sig i en positiv retning. Han peger på de regulerede områder, som vand, varme og spildevand, hvor der fin balance, hvorfor han også kan erklære sig tilfreds med resultatet.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093