23948sdkhjf

European Energy får styr på italiensk vindpark

European Energy A/S har indgået en aftale om finansiering af vindparken Bosco Del Paine med Nord/LB Norddeutsche Landesbank og Siemens Financial Services.

- Vi er meget glade for at kunne indgå partnerskab med Nord/LB Norddeutsche Landesbank og Siemens Financial Services for Bosco Del Paine-projektet. Italien bliver i stigende grad et kernemarked for os, eftersom den italienske regering støtter en omstilling til grøn energiproduktion. Derfor ser vi også gode muligheder for fremtidige projekter i Italien, siger Knud Erik Andersen, adm. direktør i European Energy.

Bosco Del Paine-vindparken ligger i Basilicata-regionen i det sydlige Italien. Projektet består af 13 Siemens-Gamesa Renewable Energy møller, og parken forventes kommissioneret i andet halvår af 2018.

Byggeriet af vindparken er allerede sat i gang, og dermed er Bosco Del Paine det største vindprojekt under opførsel i Italien i øjeblikket.

Nord/LB Norddeutsche Landesbank har tidligere stået for finansieringen af European Energys nærliggende 20 MW Oppido vindpark, også beliggende i Basilicata-regionen i Italien og repoweringen af Gilmerdingen vindparken i Niedersachsen, Tyskland. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14