23948sdkhjf

Arkil tager teten på stor fjernvarmeopgave

Fem entreprenører skal de kommende år kæmpe om fjernvarmeopgaver Aarhus-området i en rammeaftale, der har en anslået værdi på over 600 mio. kr.

Anlægsentreprenøren Arkil har taget en stor del af opgaverne i den første del af en hovedentreprise i rammeaftale med Affaldvarme Aarhus under Aarhus Kommune, der indebærer, at fem entreprenører er inviteret til løbende at byde på en række fjernvarmeopgaver i Aarhus og omegn.

De fem aktører blev udvalgt i februar, og siden er der i marts gennemført fire miniudbud, hvoraf Arkil har vundet tre. Det skriver Licitationen.

- Rammeaftalen betyder, at vi løbende kan byde på de opgaver, der passer til os, og hvor vi har mandskab og maskiner ledige. Samtidig ser vi rammeaftalen som en mulighed for at opbygge nogle gode relationer til Affaldvarme Aarhus, som kan gavne os fremover, siger afdelingschef Tomas Mørk fra Arkil.

Rammeaftalen løber i første omgang i to år til udgangen af januar 2020, og i 2018 og 2019 ventes der årligt at komme fjernvarmeopgaver for 40-50 mio. kr.

Læs hele artiklen på Licitationen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098