23948sdkhjf

Vindmøllevirksomhed opretter eget uddannelsescenter

Global Wind Power har opretter et kursuscenter på hovedkontoret i Thisted. Virksomhedens voksende antal medarbejdere skal videreuddannes internt.
Som led i en ny forretningsplan oprettet vindmøllevirksomheden Global Wind Power eget kursuscenter. Der skal den voksende virksomheds danske og udenlandske medarbejderne videreuddannes.

Centret får snart virksomhedens fremtidige ledere i udlandet på skolebænken:

- Vi er i øjeblikket ved at ansætte nye direktører til vores afdelinger i Tyskland og Frankrig. Og efter planen skal de i hvert fald undervises her i Thisted i tre måneder, inde de tiltræder deres stillinger, siger koncerndirektør Henrik Amby til Nordjyske.dk.

Engagementet i Danmark er intakt
Global Wind Power har omkring 100 ansatte i afdelinger i Danmark, Tyskland, Frankrig, Bulgarien og Rumænien. Senest er forretningen udvidet med en joint venture-aftale med en tyrkisk forretningsmand.

Det voksende engagement og udvidelsesplanerne i udlandet til trods er der ingen plane om at rykke hovedkontoret væk fra Danmark:

- Thisted skal være moderkoncernen til de forhåbentligt dygtige datterselskaber. Al controlling skal bl.a. foregå fra Thisted, siger Henrik Amby.

Det er kursuscentret, som får 5-10 kursusledere tilknyttet, med til at understrege.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141