23948sdkhjf

Nye ejere i DELPRO

Den hidtidige adm. direktør i DELPRO har sammen med to partnere købt hovedparten af aktierne i selskabet.
El-entreprenør og serviceselskabet DELPRO har hået nye ejere, efter et Management BuyOut, hvor den hidtidige adm. direktør Jacob Rath har købt aktierne selskabet sammen med to partnere.

- Jeg er meget glad for, at de hidtidige ejere har villet sælge DELPRO gennem et Management Buy Out. Det har været et stort ønske for mig gennem længere tid, og det er meget tilfredsstillende, at det nu er lykkedes, siger adm. direktør Jacob Rath.

Selskabet har hidtil været ejet af 15 elselskaber, hvoraf de 14 selskaber nu har solgt 99% af aktiekapitalen til de nye ejere. Brabrand Net A/S fortsætter som aktionær i DELPRO.

Hidtidige ejere har fået nye fokusområder
DELPRO opstod under liberaliseringen af elsektoren, hvor flere af netselskaberne ønskede at samle deres ekspertise på højspændingsarbejder.

- Nu har flere af de hidtidige ejere fået andre fokusområder. Derfor er det meget tilfredsstillende, at selskabets direktør nu tager over på ejersiden, siger afgående bestyrelsesformand Lars Lorensen om handeln.

Er kommet på fode igen
Efter en hård periode med frasalg af ingeniøraktiviteter og nedlukning af tele-fiber aktiviteter ser det nye ejerskab lyst på fremtiden:

- DELPRO nu trimmet til at tilbyde de løsninger, der skal til for at ombygge elforsyningsnettet til meget mere vindkraft, flere udlandsforbindelser, kabellægning af luftledninger samt vedligeholdelse af eksisterende elforsynings- og industrianlæg. Selskabet er inde i en meget positiv udvikling, siger Jacob Rath.

De to øvrige partnere i den nye ejerkreds er Eff-Invest ApS, med adm. Direktør Paul Enevold Jørgensen som medejer samt Generationsskifte og Vækst A/S, der er et fælles investeringsselskab for erhvervsfolk primært i Trekantområdet.

DELPRO AS har 72 ansatte og omsatte i 2010 for 68 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079