23948sdkhjf

Farum Fjernvarme får nej til 16 MW biomasseværk

Allerød Kommunes forvaltning har vurderet at en række forhold står i vejen for en godkendelse af Farum Fjernvarmes planer om et nyt 16 MW biomasseværk i Farremosen.

Det skriver Nyt om Nordsjælland.

Årsagen til afslaget skal findes i både det samfundsøkonomiske aspekt og den kapacitetsmæssige del af projektet, siger Miki Dam Larsen, formand for Teknik-, Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget i Allerød Kommune.  

Niras har som Allerød Kommunes rådgiver vurderet, at projektet ikke kan myndighedsgodkendes på det foreliggende grundlag.

Projektforslaget har været i partshøring, og der er fremkommet indvendinger mod og kommentarer til projektet fra Furesø Kommune, HMN GasNet samt Vestforbrænding.

Miki Dam Larsen opfordrer Farum Fjernvarme til at indsende et nyt projektforslag.

Ikke enig
Hos Farum Fjernvarme mener man, at projektforslaget indeholder de relevante og realistiske scenarier i henhold til lovgivningen. Man ønsker derfor også, at kommunen afslutter myndighedsbehandlingen på det foreliggende grundlag.

Administrerende direktør hos Farum Fjernvarme Nighat Kamal siger, at Farum Fjernvarme vil afvente den endelige beslutning i Allerød Byråd.

- Derefter vil vi tage stilling til, hvad vi videre vil foretage os i sagen. Men Farum Fjernevarme er ikke enig i sagens fremstilling, siger Nighat Kamal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142