23948sdkhjf

TRE-FOR er ny spiller på naturgasmarkedet

Forsyningsselskabet TRE-FOR udvider forsyningsaktiviteterne, så de nu også omfatter salg af naturgas.
Siden 2004 har naturgasforbrugere haft mulighed for frit at vælge deres naturgasleverandør. Naturgaskunder landet over har nu fået endnu en mulighed for at vælge leverandør, idet forsynings- selskabet TRE-FOR har gjort sit indtog på naturgasmarkedet.

Udvidelsen af forretningsområdet betegnes som et naturlig skridt af selskabet fra Trekantsområdet:

- Salg af naturgas understøtter vores forretningsstrategi om at være et multienergiselskab og gør derved TRE-FOR mere attraktiv over for kunderne, fortæller Helle Damm-Henrichsen, ansvarlig for udviklingen af TRE-FORs kommercielle aktiviteter.

Frit valg af leverandør
Det nye forretningsområdet betyder ikke, at TRE-FOR skal ud og lægge nye rør. Selskabet tilbyder sig som leverandør af naturgas på samme måde, som når de leverer el. Det betyder, at TRE-FORs naturgaskunder i princippet lige så godt kan bo i Nordjylland som i Nordsjælland eller i Trekantområdet og Fyn.

-Argumentet for at skifte leverandør og vælge TRE-FOR er, at vi ligger nummer 1 på gasprisguiden.dk. Det betyder, at vi lige nu har markedets bedste pris. Et andet argument er, at det er nemt at skifte leverandør. Vi klarer alt papirarbejdet, og leverandørskiftet kræver ingen form for ændringer eller nye installationer, siger Helle Damm-Henrichsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094