23948sdkhjf

Statsministeren ser på solceller

Onsdag lægger Lars Løkke Rasmussen vejen forbi den sønderjyske solcelleproducent Sunsil.
Statsministeren har ønsket at besøge den sønderjyske virksomhed, fordi det er en af de teknologiske virksomheder, der kan få stor betydning for den fremtidige udnyttelse af solenergi. Samtidig er det en arbejdsplads, som på afgørende vis kan være med til at skabe ny vækst.

Den sønderjyske virksomhed har udviklet et unikt og epokegørende produkt i form af et særligt solcellemodul, der udnytter solens energi helt optimalt uden spild af energi. Det betragtes som et produkt med vidtrækkende perspektiver.

Exceptionelle resultater i udkantsdanmark
Lars Løkke Rasmussen ankommer til virksomheden kl. 15.30, hvor han modtages af direktør Erik Hansen og bestyrelsesformand Frits Ludvigsen. Tønder Kommunes borgmester, Laurids Rudebeck, og regionsrådsformand Carl Holst deltager også i virksomhedsbesøget.

Borgmester Laurids Rudebeck glæder sig over, at en virksomhed i Tønder Kommune i den grad har påkaldt sig statsministerens interesse og bevågenhed.

- Jeg er stolt af, at vi her i kommunen har en virksomhed af den karat, og jeg ser frem til, at vi sammen kan vise regeringschefen, at det også kan lade sig gøre at skabe exceptionelle resultater i et område, som nogle kalder udkantsdanmark, siger Laurids Rudebeck.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078