23948sdkhjf

E.On forsyner sønderjysk oplevelsespark med grøn strøm

Samtidig sponsorer E.On en elbil-bane for de mindste.

Energiselskabet E.On og oplevelsesparken Universe Science Park har indgået en aftale om, at parken aftager cirka 800.000 kWh strøm årligt. E.On vil købe certifikater fra havvindmølleparken Rødsand II svarende til forbruget.

Samtidig sætter parterne fokus på elbiler med forlystelsen elbil-banen. 

Universe Science Park har som erklæret mål at fremme begejstringen hos børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, og hos parkens ledelse er der også begejstring at spore over aftalen og den årlige CO2-besparelse.

- For os er det altafgørende, at sjov og læring går op i en højere enhed. Med dette projekt har vi fået en attraktion, hvor de mindre børn får en fantastisk oplevelse, og i samarbejdet med E.On er der lagt et læringslag ovenpå. Det kobler den sjove elbilkørsel direkte sammen med hverdagen. At vi på toppen af dette kan sikre, at hele parkens strømforbrug er grønt, giver et fuldendt partnerskab, som vi er glade for,”siger Jonas Luttermann, Driftschef i Universe Science Park.

Hos E.ON giver det rigtig god mening at sponsere grøn strøm og bidrage til videreformidling af elbiler.

- Vi har de sidste fire år arbejdet intenst på at bygge Danmarks største ladenetværk til elbiler og arbejder hver dag på at inspirere kunder og partnere til at køre elbil. Så da vi blev spurgt, om vi ville sponsorere Elbilbanen, var vi ikke i tvivl. Derudover er innovation og udvikling af nye teknologier i den grad en del af vores DNA, så på den måde kan man sige, at vi deler værdisæt med Universe Science Park. De udfører hver dag et prisværdigt formidlingsarbejde,” siger Tore Harritshøj, adm. direktør i E.ON.

Elbilbanen i Universe Science Park kan opleves af børn fra højde 100 cm til 140 cm. Den blev åbnet som aktivitet for at formidle alle fordelene, der er forbundet med elbilen.

Aftalen om at sponsorere Elbilbanen og parkens strømforbrug med certifikater fra vindkraft løber til og med 2018 med mulighed for forlængelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078