23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dong Energy
Thomas Dalsgaard er udnævnt til Senior Vice President med ansvar for Finance & Strategy i Power og for forretningsområdets kommercielle aktiviteter.

Samtidig fortsætter han som chef for afdelingen New Bio Solutions, som udvikler nye og innovative energiløsninger baseret på biomasse og affald.

Grontmij | Carl Bro
Lars Hagstrøm er pr. 1. januar 2011 udnævnt til afdelingschef for energi, bæredygtighed og VVS. Her får han ansvaret for spidsen for den fortsatte udvikling af området, der tæller specialister og projektledere inden for bl.a. bæredygtighedscertificering, lavenergibyggeri, indeklima og vand samt ventilation.

Lars Hagstrøm er 39 år og kommer fra en stilling som gruppeleder for energi og bæredygtighed. Han blev ansat i Grontmij | Carl Bro i 2009, og har endvidere mere end 10 års erfaring med ledelse; bl.a. som afdelingsleder i Rockwool.

KR Wind A/S
Jørgen Enggaard (adm. direktør i Guldbæk Holding A/S) er udtrådt af bestyrelsen.

Mærsk Olie og Gas A/S
Mærsk Olie og Gas A/S har stiftet Maersk Oil Angola Holdings A/S med en bestyrelse bestående af formand Jakob Bo Thomasen, næstformand Kenneth Murdoch og Kurt Normann Nielsen.

Mærsk Olie og Gas A/S er en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen og har koncession på udvinding af olie og gas i den danske del af Nordsøen frem til år 2042.

Practec Group A/S
Paul Enevold Jørgensen er i bestyrelsen blevet udskiftet med Dorthe Pedersen.

Practec group har et produktprogram, der omfatter maskiner, engineering, lifte og clean energy.

Vølund Varmeteknik A/S
Søren Krogh er ansat som adm. direktør.

Vølund Varmeteknik leverer pumper til jordvarmeanlæg, udeluftsanlæg og boligventilationsanlæg.

Solar A/S
Michael H. Jeppesen indtræder i direktionen med titlen Group CFO.

Solar A/S er Danmarks førende el-, VVS- og ventilationsgrossist med 16 filialer fordelt rundt om i Danmark.

Aarhus Universitet
Museumsdirektør Gitte Ørskou, Kunsten i Aalborg, koncernchef Peder Tuborgh, Arla Foods, og direktør Lars Rohde, ATP, er udpeget som nye eksterne bestyrelsesmedlemmer. Ud af bestyrelsen træder formand Jens Bigum, Arne Rolighed og Johannes Riis.

Aarhus Universitet er Danmarks næststørste universitet og befinder sig i top 100 på flere internationale universitetsrangliste r, hvor mere end 17.000 universiteter er blandt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125