23948sdkhjf

Solenergi Danmark stævner husstandsmølleproducent for 27 millioner

Indehaver af Solenergi Danmark Anders Ztorm har tilbage i september 2016 stævnet husstandsmølleproducenten Solid Wind Power i Ringkøbing for 27 millioner kroner.

- De har ikke betalt deres regninger. Vi har solgt over 200 møller for dem frem til slutningen af januar 2015, og de stoppede med at betale i januar 2016, siger Anders Ztorm til Energy Supply.

Solenergi Danmark har fra 2014 til udgangen 2015 blandt andet udført salgsarbejde og håndteret landzone-tilladelser i forbindelse med opstillingen af husstandsmøller i Danmark for Solid Wind Power.

 Og det er det arbejde Anders Ztorm gerne vil have betaling for.

- Vi har lavet alt arbejdet for dem. Alt de skulle gøre var at køre ud og sætte møllen op. Vi har haft 13 mand til at lave det her arbejde, og der er ingen, der har fået penge, fortæller Anders Ztorm.

Snarlig retssag
Anders Ztorm går nu og håber, at det meget snart kommer til en retssag.

- Sagen er trukket i langdrag med ligegyldige forklaringer og irrelevante breve. Jeg gætter på, at han (Carsten Lauridsen, dir. hos Solid, red.) håber, vi går konkurs, så han slipper for at betale eller også har de ikke pengene. Jeg tror dog ikke, det er det sidste, siger Anders Ztorm, der ligeledes er harm over den måde samarbejdet mellem parterne ophørte.

- De har uretsmæssigt opsagt aftalen, men vi har ikke fået at vide på hvilket grundlag. Der er ingen konkret forklaring. Jeg håber på en retssag i år, siger han.

Opsagt på grund af misligholdelse
Hos Solid Wind Power er Carsten Lauridsen ikke hjemme til at kommentere på sagen. Han er i Japan, hvor virksomheden netop har sat sin første husstandsmølle op.

Virksomhedens advokat Jørgen Iversen har dog følgende kommentar:

- Min klient vælger at hæve aftalen på baggrund af Anders’ virksomheds misligholdelse. På den baggrund er begge parter af den opfattelse at have et beløb til gode.

Opdateret 21. februar 2018, 08:03

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079