23948sdkhjf

Danske Cleantech populært uden for Danmarks grænser

Invest in Denmark’s promovering af danske virksomheder i udlandet oplever stor respekt for den danske cleantech-branche.
Budskabet fra Invest in Denmark er klart, når emnet er vindbranchen og hvorfor den er interessant hos udenlandske investorer og handelspartnere.

- Det er den årelange erfaring samt god markedsviden, kloge hoveder og teknologisk ekspertise, som er nogle af de danske kompetencer, vi beretter om, når vi besøger udenlandske virksomheder, der er interesserede i at indgå i nyt samarbejde, siger Regional Project Manager for Cleantech i Invest in Denmark, Peder Bo Sørensen.

Danske vindmøllevirksomheder godt eksempel
Så mange fordele som muligt er også krævet, men dem findes der også flere af i Danmark.

- Danmark er jo en af mange muligheder, men inden for Cleantech ved man i udlandet, at vi er banebrydende, og at vi besidder en enorm ”viden- og erfaringspool” i vindbranchen. Dertil har vi i Danmark et miljø bestående af en hel underskov af leverandører i et stærkt netværk med megen viden, som udenlandske virksomheder har gode muligheder for at indgå samarbejde med og udvikle sig med, forklarer Peder Bo Sørensen.

Invest in Denmark kan hjælpe virksomheder på vej via et stort netværk og kontakter. Mange af de danske cleantech-virksomheder er dog selv godt i gang internationalt. Vindmøllevirksomheder arbejder således ofte sammen når skridtet ud i verden tages.

- Vi kan jo se, at mange danske virksomheder sammen går ud og markedsfører sig globalt og åbner fabrikker sammen. Det er den helt rigtige måde at gøre det på. Således kan de støtte hinanden og dele erfaringer, afslutter Peder Bo Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11