23948sdkhjf

Siemens Gamesa går i offensiven i Sydøstasien

Siemens Gamesa har underskrevet et Memorandum of Understanding med taiwanske Yeong Guan Energy Technology Group. De to koncerner skal samarbejde om udviklingen af en offshore vind supply chain i Taiwan.

Ifølge aftalen, som ikke er bindende, skal Yeong Guan Energy Technology Group undersøge mulighederne for at bygge fundament-, maskin- og overfladebehandlingsfabrikker i Taichung Harbor i Taiwan.

Siemens Gamesa skal til gengæld levere rådgivning i forhold til kvalitetsarbejde og standarder inden for offshore vind.

- Det lovende potentiale for det taiwanske offshore-marked kombineret med vores positive erfaring med regeringen har opmuntret os til at intensivere vores indsats. Vi er overbeviste om, at dette spirende marked tilbyder interessante forretningsmuligheder, siger Andreas Nauen, CEO Offshore hos Siemens Gamesa.

Taichung Harbor er en nøgle-lokation tæt på Changhua County, i hvilken hovedparten af de zoner den taiwanske regering har udpeget til offshore vindprojekter findes. Som vi konstaterede i december 2017, er der planlagt projekter for mere end 10 GW i hele Taiwan ifølge de officielle informationer. Vi tror derfor på, at Taichung Harbor har potentiale til at blive en regional hub for industrien, siger Rainer Mueller-Wallenborn, head of offshore procurement hos Siemens Gamesa.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234