23948sdkhjf

Solrød Fjernvarmeværk udvider forsyningen

Ved en ekstraordinær generalforsamling d. 15. december 2010 fik Solrød Fjernvarmeværks bestyrelse godkendelse af et lån med et provenu på 5,5 mio. kr.
Pengene skal finansiere en varmeledning til forsyning af Trylleskov Strand – udstykningen, hvor de første huse i øjeblikket er begyndt at rejse sig.

Projektet omfatter etablering af en booster-station, som skal medvirke til at regulere vandstrømmen, således at der hverken kommer for lidt eller for meget fjernvarmevand til området, men vil også kunne medvirke til, at ledningen hen ad vejen vil kunne forsyne større områder, såfremt dette skulle vise sig nødvendigt.

Arbejdet forsinket
Arbejdet med at nedlægge den igangværende fjernvarmeledning, som Solrød Kommune er ved at lægge som en del af byggemodningen i området, blev indledt d. 6. december sidste år, men måtte d. 22. december indstillet igen på grund af vejret.

- Det er et ret stort projekt der er i gang, og det er ærgerligt, at vejret har stoppet os, men vi er klar til at gå i gang med det samme vejret tillader det, men det kan dog blive nødvendigt i en kortere periode at opstille et par interimistiske, oliefyrede varmecentraler, men dette skulle forhåbentlig ikke vare længe, dels på grund at det miljømæssige problem ved at bruge olie til opvarmning i stedet for den miljørigtige fjernvarme, men også på grund af den nuværende oliepris på 10,13 pr. liter, udtaler varmeværkets formand Ole Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142