23948sdkhjf

EC Power trodser krisen

På trods af, at 2010 generelt var et vanskeligt år for de europæiske microkraftvarme-aktører, hævede EC Power omsætningen.
I et år, hvor markedet for microkraftvarme dykkede med ca. 35 procent lykkedes det EC Power at skabe vækst og en omsætningsforøgelse på 25 procent.

Det lykkedes desuden EC Power at få nogle millioner i overskud trods store omkostninger til udvikling af produkter og vækstforberedelse.

Forventer kraftig vækst i 2011
På europæisk plan vurderes EC Power at have en markedsandel på mere end 40 procent i segmentet fra 10-50 kW el-ydelse. 99 procent af EC Power’s produktion eksporteres da også til i alt 14 lande.

Med en medarbejderstab på ca. 60 mand forventer EC Power at den gunstige udvikling kan accelereres markant i 2011 da virksomheden nu er forberedt til en kraftig vækst. Denne vækst ventes også at komme fra det danske marked.

- I det danske marked er et par hundrede EC Power anlæg successivt sat i drift siden 1996. Men først nu fornemmes en spirende interesse i markedet pga. udsigten til stigende energi priser og ønsker om CO2-besparelser, udtaler Bjarne Bogner, CEO EC Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078