23948sdkhjf

Millionærsøn starter to nye el-handelselskaber

Med et større millionbeløb på hånden har Bestseller-direktøren Finn Poulsens søn og en kammerat etableret to nye elhandelsselskaber Forskel El A/S og Strømlinet A/S.

Det skriver dagbladet Børsen.

Medarbejderstaben i de to elhandelsselskaber består udover millionærsønnen Frederik Poulsen og kammeraten Christian Larsen af it-direktør Lars Zinglersens datter Christine Zinglersen. 

De tre vil ikke bare levere billig og grøn el. 

- Dét, vi vil tilbyde vores kunder, er, at forskellen mellem en normal elpris hos ét af de gamle monopolselskaber og den pris, vi som lille virksomhed med automatiserede processer og små omkostninger kan levere til, sendes til en velgørende organisation, siger Frederik Poulsen.

Donationerne sker fra Forskel El med private som målgruppe, mens Strømlinet er erhvervsrettet og alene fokuserer på at sælge el til lav pris. 

Donationerne kan ske til eksempelvis ADHD-foreningen, Børnefonden eller Kattens Værn. Der arbejdes pt. sammen med cirka 15 organisationer.

Frederik Poulsen og Christian Larsen har selv investeret i projektet med egne midler, og så har ejerkredsen, der består af Finn Poulsen og Lars Ziglersen, sat omkring en håndfuld millioner ind som investering og som lånekapital.

Frederik Poulsen vurderer, at selskabet uden én eneste kunde har til mere end et års drift, men at det kræver 6-7.000 kunder for at nå break-even på driften.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047