23948sdkhjf

Varmepumpeselskab får ny direktør

Eller ny og ny – han er faktisk gammel i gårde.

I december 2016 tiltrådte Mikkel Kastrup stillingen som administrerende direktør hos DVI Energi, der er 100 procent ejet af Eniig.

Mikkel Kastrup blev dengang ansat for at realisere de vækstplaner, der var lagt for DVI Energi. Hovedpersonen selv fortalte, at han blandt andet skulle gennemføre den turnaround, der allerede var påbegyndt.

Hvorvidt nogle af delene er lykkedes vides ikke, men faktum er, at Mikkel Kastrup ikke længere er finde i direktørstolen hos DVI Energi.

I hans sted har Eniig valgt at indsætte Ken Thon, der i en periode forud for Mikkel Kastrups ansættelse, var indsat som konstitueret direktør efter Palle Damgaards regeringstid.

Ken Thon har siden august 2016 været divisionsdirektør/Senior Vice President for en af Eniigs fem nye divisioner, EnergiTeknik. Nu skal han altså også varetage posten som direktør hos DVI Energi.

- Den helt korte forklaring på direktørskiftet er, at DVI fremadrettet skal knyttes tættere til divisionen. DVI har indtil nu kørt som en selvstændig enhed, og vi ønsker i højere grad at kunne positionere DVI som en mere integreret del af Eniig, så vi bedre kan udnytte fælles synergier og således også formindske omkostningerne til administration. Det betyder desværre, at vi må sige farvel til Mikkel Kastrup, da direktøransvaret overgår til Ken Thon, som er direktør i Eniig Energiteknik, hvor DVI hører under, skriver Eniig i en mail til Energy Supply.

Det er ikke bare på direktørposten, der er sket udskiftninger. I bestyrelsen er Ken Thon fratrådt som formand. I stedet er tidligere bestyrelsesmedlem Jesper Barslund Jacobsen udnævnt til formand.

DVI Energi udvikler varmepumpeløsninger til både private og erhvervskunder. Virksomheden har adresse i den lille by Sørup nær Støvring i det nordjyske.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125