23948sdkhjf

Principa har store planer

Indenfor nogle få år skal der være 30-50 ansatte i den franske virksomheds afdeling i Svendborg, som bliver den første i Skandinavien.
For den franske ingeniørvirksomhed Principa går vejen til Norden via Svendborg. Principa North hedder virksomhedens første afdeling i Skandinavien, der åbner i Svendborg. Planen er at have 30-50 ansatte indenfor en årrække forklarer bestyrelsesformand i Principa, Benoit de Moulliac.

- Jeg kender Benoit de Moulliac, og jeg har tidligere arbejdet sammen med ham, så jeg er sikker på, at det her er en god model. Jeg har også adgang til 180 dygtige ingeniører hos Principia i Frankrig, og jeg kan hele tiden trække på, mens vi bygger virksomheden op i Svendborg, siger Hans Jørgen Riber, direktør for Principa North til Fyens.dk.

Anvender kendt model
Strategien for udviklingen af afdelingen i Svendborg og det skandinaviske marked er på plads og tidligere afprøvet med succes.

- Vi bygger vores afdelinger langsomt op, så vi er sikre på at have et solidt fundament i vores afdelinger. Det var også sådan vi gjorde, da vi åbnede en afdeling i Singapore, fortæller bestyrelsesformand i Principa, Benoit de Moulliac, til Fyens.dk.

Principa beskæftiger sig med udvinding af olie og gas, og er en af de største spillere indenfor forskning i vindmølleindustrien i Frankrig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094