23948sdkhjf

MHI Vestas skifter direktionen ud

Jens Tommerup og Tetsushi Mizuni stopper som CEO og co-CEO hos vindmølleproducenten.

Vindmølleproducenten har udnævnt Philippe Kavafyan til ny CEO og Lars Bondo Krogsgaard til ny co-CEO. Det skriver MHI Vestas i en pressemeddelelse.

De afløser den 1. april henholdsvis Jens Tommerup og Tetsushi Mizuni.

Philippe Kavafyan har de seneste seks år arbejdet med udbud af havmølleparker i Frankrig og har været bestyrelsesformand hos Adwen Offshore. Før det har han haft stillinger hos Electricité de France, GE og Areva.

Lars Bondo Krogsgaard kommer senest fra en stilling som CEO hos den tyske vindmølleproducent Nordex. Før det har han blandt andet arbejdet hos Dong Energy og Siemens Wind Power.

Udskiftningen af topledelsen sker helt efter planen, da de to ejere af MHI Vestas Offshore Wind; Mitsubishi og Vestas har aftalt udskifte ledelsen hvert fjerde år.

- Både Philippe Kavafyan og Lars Bondo Krogsgaard har indgående viden om industrien og de store markeder, og MHI Vestas tror fuldt og fast på, at deres kombinerede ekspertise og lederskab inden for vindindustrien er præcis, hvad joint venturet behøver for at blive en succes i fremtiden, siger Anders Runevad, CEO hos Vestas.

Han indtræder samtidig som bestyrelsesformand hos MHI Vestas, mens Michisuke Nayama indtræder som næstformand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219