23948sdkhjf

Vestas-møller i svensk vindmøllepark

Nordic Windpower AB og HgCapital indgår aftale om Åmliden vindmølleparken i Malå.
Handlen betyder, at Nordic Windpower AB skal stå for opførelsen af en 41 MW store vindmøllepark på Åmliden udenfor Malå i Västerbotten, Selskabet konsolidere dermed sin førerposition på det svenske vindmarked.

- Vi er glade for i dag at annoncere salget af vores Åmliden-projekt til HgCapital. Åmliden Wind Power Plant er den sjette havvidnmøllepark, som Nordic Windpower med succes har udviklet i Sverige, og vi ser frem til at levere flere projekter til det svenske marked i fremtiden. Vi vil gerne takke HgCapital for tilliden og ser frem til at arbejde sammen med dem og med Vestas om en vellykket gennemførelse af projektet, siger Arne Lorenzen, adm. direktør i Nordic Windpower.

Arbejdet med Åmliden-vindmølleparken påbegyndes efter planen i starten af 2011, og arbejdet ventes at være tilendebragt i slutningen af 2012. Den producerede elektricitet kan forsyne godt 25.000 husstande.

Anden ordre til Vestas fra Nordic Windpower på kort tid
Vindmølleparken omfatter 22 stk. V100-1,8 MW vindmøller fra Vestas.

- Vi er meget stolte over at være blevet valgt som leverandør til Åmliden projekt, siger Klaus Steen Mortensen, adm. direktør for Vestas Northern Europe, og fortsætter:

Nordic Wind Power anvender også Vestas’ møller i etableringen af en vindmøllepark i Ytterberg. I parken, som har en kapacitet på 44 MW, anvendes 22 V90-2,0 MW vindmøller.

- Dette er den anden orden, vi underskrev med de nordiske Wind Power i en kort periode, hvilket viser en tillid til Vestas' produkter og kapacitet. Nordisk Vindkraft høje ambitionsniveau om at etablere vedvarende energi i det svenske marked er imponerende, og vi er mere end tilfredse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.146