23948sdkhjf

Sådan får man fingre i en halv milliard

To informationsmøder om finansiering af nye energiløsninger
En halv milliard kroner er i spil, når Innovationsfonden, EUDP og Elforsk i løbet af 2018 udbyder muligheden for at opnå medfinansiering til nye, effektive og vedvarende energiløsninger.

Sammen med DI Energi og Dansk Energi holder de tre partnere i slutningen af januar to informationsmøder om, hvordan man kan få del i pengene - dels i Aarhus og dels i København.

På informationsmøderne kan deltagerne høre om, hvordan man søger støtte til forskning, udvikling, demonstration og markedsmodning af nye teknologier og grønne løsninger. Der bliver også mulighed for at møde andre virksomheder, som sætter fokus på udvikling af ny energiteknologi, og som fortæller om deres projekterfaringer.

Tirsdag 30. januar bliver mødet holdt hos Vestas i Aarhus-forstaden Skejby, og dagen efter bliver det københavnske møde holdt i Pakhus 47 i Københavns nordhavn.

Program og tilmeldingsformular kan findes her: Informationsmøder

Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) er en offentlig tilskudsordning. Ordningen støtter ny teknologi, som kan bidrage til at indfri Danmarks målsætninger inden for energi og klima.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19