23948sdkhjf

Ja til stor udvidelse af Løgstør Fjernvarmeværk

Byrådet i Vesthimmerlands Kommune har givet grønt lyst til en udvidelse af Løgstør Fjernvarmeværks dækningsområde. 900 nye husstande kan komme under fjernvarmeværket.
Udvidelsen af Løgstør Fjernvarmeværks dækningsområde vil ikke presse værket, som har dobbelt kapacitet af hvad der produceres i dag.

- Løgstør Fjernvarmeværk er godt dimensioneret og ville sagtens kunne klare at så mange ekstra forbrugere bliver koblet på, siger formand for Løgstrøm Fjernvarmeværk, Uffe Bro, til Nordjyske.

Større udvidelsesmuligheder på sigt
I første omgang betyder byrådsbeslutningen, at sidste etape af varmeplanen for Ranum, Ravnstrup, Fyrbakke-området og Bredgade i Løgstør godkendes. Dermed kan 450 husstande tilsluttes fjernvarmeværket.

I forhold til en almindelig husstand, som nu opvarmes med oliefyr, kan det betyde en halvering af de årlige varmeudgifter.

- For et gennemsnitshus vil det koste i omegnen af 30.000 kr. at blive koblet på varmeværket i Løgstør, men de penge vil ret hurtigt kunne være tjent hjem igen på grund af billigere varme, vurderer Uffe Bro.

På sigt kan de nuværende 2.400 husstande, som er tilsluttet Løgstør Fjernvarmeværk, komme op på 3300, når planerne for Vilsted, Salling, Brøndum, Næsborg og Tolstrup’s tilslutning også behandles.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175