23948sdkhjf

Midtjysk Køleservice opkøbt af TRE-FOR

TRE-FOR koncernen udvider forretningsområdet, når TRE-FOR’s datterselskab TRE-FOR Entreprise fra d. 1. januar overtager Midtjysk Køleservice A/S.
Købet er en del af TRE-FOR’s langsigtede strategier om at opbygge spidskompetencer indenfor projektering, montage og servicering af bygningers anordning til effektiv opnåelse af et godt og sikkert indeklima, hvilket med købet af Midtjysk Køleteknik omhandler køleteknik.

- TRE-FOR Entreprise A/S har stor kompetence indenfor montage af el, vand og varmeinstallationer, og er ved at udbygge udførelseskapaciteten og kompetencerne indenfor ventilation. Med opkøbet af Midtjysk Køleservice ønsker vi at udbygge kompetencerne inden for montage af køling, fortæller Knud Steen Larsen, adm. direktør ved TRE-FOR.

Reagerer på kundernes ønske om totalløsninger
Formålet med købet af Midtjysk Køleservice, der af TRE-FOR’s direktør Knud Steen Larsen betegnes som økonomisk stabil, er at udvide koncernens aktivitetsområder.

- Kunderne efterspørger totalløsninger og vi glæder os derfor over udvidelsen af forretningsområdet som nu også kommer til at omfatte kølesystemer. Med overtagelsen af Midtjysk Køleservice udvider vi vores aktivitetsområde for dermed at stå stærkere i markedet og samtidig kunne give kunderne en oplevelse af en bred totalløsning, siger Knud Steen Larsen.

Midtjysk Køleservice A/S har hovedkontor i Fredericia samt kontor og værksted i Holbæk. Alle firmaets ca. 25 medarbejdere fortsætter, ligesom den hidtidige ejer Helmut Jacobsen beholder posten som direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157