23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge
Dansk Fjernvarme
Søren Schmidt Thomsen er udnævnt til ny afdelingsleder. Desuden er Anders Jespersen ansat som økonom og økonomisk konsulent.

Dansk Fjernvarme er brancheorganisationen for landets fjernvarmeværker og har ca. 410 medlemmer fordelt over hele landet.

Haldor Topsøe A/S
Flemming Topsøe er udtrådt af bestyrelsen, mens Jakob Haldor Topsøe er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Haldor Topsøe beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

Statoil
Kenneth Lund Kristensen er startet i Statoil som business manager.

TRE-FOR
Steen Dahlstrøm er genvalgt som formand for bestyrelsen, mens Jørgen Larsen er genvalgt som næstformand. Desuden er der konstitueret nye bestyrelse, hvilken træder i kraft pr. 1. januar 2011.

De nye medlemmer er Hans Lind, Thomas H. Sørensen, Jørgen Larsen, Jens Aage Uldall, Per Bødker Andersen, Carl C. Poulsen, Charlotte Uhrskov, Flemming Brinch Nielsen, Hans Andersen, Knud Erik Langhoff, Jens Pilgaard, Jørn Limann, Henning Due Lorentzen, Peder Hvejsel, Søren Rahbech og Peter Poulsen

Tre-For er et af landets største forsynings-selskaber. Tre-Forer leverandør af elektricitet, vand og fjernvarme i Trekant-området.

Rambøll
Klaus Jacob Jensen er forfremmet til direktør for Rambøll Energi’s Vind Division. Desuden er Peter Heymann Andersen udnævnt til direktør for Rambøll Energi i Danmark. Han fortsætter samtidig i stillingen som direktør for Rambølls Waste-to-Energy division. Endelig er Bettina Kamuk udnævnt til afdelingsleder for en af Rambølls Waste-to-Energy afdelinger i Danmark.

Bella Center
Økonomidirektør Allan Christian Holtzer i Bella Center indtræder i udstillingscentrets direktion.

Bella Center er Skandinaviens største center for udstilinger, messer og kongresser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11