23948sdkhjf

Nyt konsulentnetværk har set dagens lys

Rådgivernet hedder netværket, som omfatter konsulenter og rådgivere med en bred vifte af kompetence, blandt andet indenfor energi- og industrisektoren.
Formålet med Rådgivernet er, at gøre det lettere og hurtigere for virksomheder at finde frem til den kompetence som virksomhed har brug for og dermed hjælpe dem videre.

- Som virksomhed kan man forvente engagerede og dygtige konsulenter, som har erfaring med fra hvordan andre gør, og hvordan kravene er, viden, viden og mere viden, forklarer Helle Pedersen fra QM Teknik, og fortsætter:

- Det er jo netop det det hele handler om, Viden der hjælper virksomheder videre!

Samarbejde om rådgivning til fælles gavn
Netværket består i dag af seks selvstændige enkeltmands konsulentfirmaer, som opererer over hele landet. Dermed er der mange forskellige kompetencer og profiler, som gør det nemt for virksomheder at finde den rette mand eller kvinde til netop den opgave, de står med. I takt med at flere rådgivere slutter sig til gruppen ventes omfanget af kompetencer der tilbydes at vokse.

Pt. er hjælp til opbygning og vedligehold af ledelsessystemet indenfor kvalitetsstyring, miljøledelse, energiledelse blot nogle af de kompetencer som netværket i øjeblikket råder over. Ligeledes kan virksomheder få hjælp til at overhold gældende lovkrav om SKS systemer, ATEX direktiv, og stærkstrømsbekendtgørelse eller få assistance til intern audit af disse systemer.

Er din virksomhed klar til kontrolbesøg af Sikkerhedsstyrelsen ?
På energiområdet kan konsulenterne hjælpe med til at overholde Sikkerhedsstyrelsens krav.
Eksempelvis på områder som kvalitetsstyringssystem på el-, gas- og vvs- autorisationsområdet samt dokumentation af kurser, eftersyn og afprøvning af udstyr samt ledelsesevaluering.

I et konkret eksempel kontaktede en virksomhed, der ønskede at få etableret et SKS system samt gennemført intern audit, en af Rådgivernets konsulenter. Efter et indledende møde og blot to dage på virksomhed, var der etableret et SKS system. Efterfølgende blev det aftalt, at konsulenten gennemførte intern audit, og udarbejdede en auditrapport. Virksomheden kunne herefter blot hilse et kontrolbesøg fra Sikkerhedsstyrelsen velkommen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109