23948sdkhjf

TRE-FOR’s formand genvalgt

På det konstituerende repræsentantskabsmøde d. 15. december blev formand Steen Dahlstrøm genvalgt. Ved det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev det ligeledes til genvalg til næstformand Jørgen Larsen.
- Vi har netop gennemført det konstituerende bestyrelsesmøde og der var en rigtig god stemning på mødet. Det glæder mig at konstatere, at bestyrelsen bakker op om et samlet og stærkt TRE-FOR, siger den genvalgte bestyrelsesformand i TRE-FOR Steen Dahlstrøm.

Den nye bestyrelse træder i kraft d. 1. januar 2011.

Stor udskiftning i bestyrelsen
Repræsentantskabsmødet betød en større udskiftning i bestyrelsen. Således var der blandt den nyvalgte bestyrelses 17 medlemmer hele 11 nye ansigter. I Kolding og Fredericia, hvor der var kampvalg ved valget til repræsentantskabet, blev det samtidig kun til genvalg til et bestyrelsesmedlem.

- Nu kender vi medlemmerne i den nye bestyrelse og ser frem til et positivt og engageret samarbejde, når bestyrelsen træder i kraft efter nytår. Jeg glæder mig over at den nyvalgte bestyrelse bakker op om TRE-FOR. Vi skal sikre høj forsyningssikkerhed, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, og det kræver at vi er forandringsparate og står sammen om TRE-FOR koncernen, siger Knud Steen Larsen, adm. direktør i TRE-FOR.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078