23948sdkhjf

All Nrg får stor ordre inden for solenergi

Der skal leveres transformere til nye solanlæg i Danmark.

European Energy har udvalgt All Nrg til at levere og installere transformere på fem nye solanlæg i Danmark. Aftalen indikerer, at et nyt marked er ved at åbne sig for den danske servicevirksomhed.

I dag leverer All Nrg først og fremmest mandskab og serviceløsninger til vind- og olie/gas-sektoren. 

Solparker har indtil videre været en mindre niche for All Nrg, men den nye aftale åbner for, at virksomhedens HV-specialister kommer til at arbejde på langt flere solanlæg i fremtiden.

-  Vi er meget glade for aftalen, som bekræfter, at vores HV-ekspertise har stor relevans inden for solenergi, siger Hans Schneider, CEO hos All Nrg.

- Vores teknikere kan noget helt specielt, og vi glæder os til at hjælpe solparkerne godt i gang med at levere grøn energi til danskerne.

Aftalen omfatter levering og installering af fem 2500kVA transformerstationer med switchgear og ti 2500kVA transformerstationer uden switchgear til solcellerparker placeret på Bornholm, på Læsø, ved Rødby og ved Lammefjorden.

Ordren er del af en større igangværende samarbejdsaftale med European Energy, hvor All Nrg allerede har ordrer på ingeniørarbejde og installation af 10kV & 480VAC anlæg på tre solparker i Hirtshals, Øster Toreby og Stubbekøbing.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125