23948sdkhjf

SYD ENERGI køber op i Klimabevidst.dk

SYD ENERGI, SE, har netop opkøbt 40 procent af virksomheden Klimabevidst.dk, der tilbyder online vejledning af virksomheder til at gennemføre klimavenlige tiltag. Der er med opkøbet tale om en strategisk styrkelse af SE’s kompetencer og markedsdækning indenfor primært klimaområdet, som SE netop har gjort til et selvstændigt forretningsområde
SEs bestyrelse definerede i oktober en ny vision, der peger frem mod 2014, som slår fast, at SE vil udvide virksomheden med forretningsområdet klima og at vækst, kombineret med lønsomhed, skal være fokusområder for virksomheden i de kommende år

- Vi tror på, at SE har kompetencerne, ressourcerne og ikke mindst drivkraften til at blive en central national aktør indenfor energi- og klimaoptimering, og opkøbet af Klimabevidst.dk ApS skal klart ses som et udtryk for, at vi vil sætte handling bag ordene i visionen, udtaler Niels Duedahl, adm. direktør i SE.

Klimabevidst.dk gør klimatiltag tilgængelig for alle
Klimabevidst.dk er et nyudviklet online værktøj , der primært rådgiver små og mellemstore virksomheder om muligheder for konkrete, klimavenlige tiltag, som den enkelte virksomhed kan iværksætte her og nu. Bag Klimabevidst.dk står Foreningen Energi Horsens og ingenCO2.dk, der bl.a. ejes af Østjysk Innovation A/S og Videnskabsministeriet.

- SE er for os en perfekt medejer, der vil kunne tilbyde klimabevidst.dk til både nuværende og potentielle kunder i hele Danmark. De mener det alvorligt, når de siger, at de satser på klimaområdet og samtidig har de landets bedste kompetencer på rådgivningsområdet, udtaler Morten Nissen Nielsen.

I dag samarbejder Klimabevidst.dk med flere hundreder virksomheder omkring online værktøjet, herunder bl.a. Danfoss, PFA Pension og flere kommuner.

- Flere og flere virksomheder benytter www.klimabevidst.dk og resultaterne er gode. Virksomhederne sparer penge samtidig med, at de hjælper miljøet. Vi er sikre på, at SE kan hjælpe udviklingen fremad for Klimabevidst.dk, udtaler Morten Nissen Nielsen, initiativtager til Klimabevidst.dk.

- Vores erfaring er, at alle virksomheder kan forbedre bundlinjen ved at gennemføre grønne tiltag. Typisk kan selv helt små virksomheder – uden brug af megen tid - spare fra 30.000 kr. årligt og opefter ved at bruge systemet. Senest hørte vi om et større selskab, der havde opnået besparelser på over 200.000 kr., udtaler Morten Nissen Nielsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093