23948sdkhjf

ChoosEV får 90 elbiler fra Mitsubishi

Fra marts 2011 og tre måneder frem får ChoosEV, Danmarks førende elbiloperatør, leveret 90 Mitsubishi iMiEV elbiler. Samtidig indleder de to selskaber et samarbejde om levering af totalløsninger i forbindelse med salg og leasing af Mitsubishi elbiler.
Mitsubishi indledte masseproduktionen af elbilen iMiEV i januar 2009, og nu kører der 3.000 stk iMiEV rundt i Japan. Produktionen af iMiEV har nu rundet 5.000 og de første europæiske modeller er klar til at blive sendt på markedet.

Fra marts 2011 kan de første iMiEV så ses på de danske veje, og ChoosEV kommer til at stå for servicen. De 90 iMiEV kommer på gaden fra marts, og bliver en del af projektet testenelbil.dk , Europas største elbilprojekt, der løber over en treårig periode.

Skræddersyede løsninger
Sammen med introduktionen af iMiEV i Danmark har Mitsubishi og ChoosEV indledt et samarbejde. Det indebærer, at interesserede får mulighed for at få skræddersyede pakkeløsninger, der indeholder forskellige muligheder for service og opladnings-faciliteter fra ChoosEV i forbindelse med køb eller leasing af en Mitsubishi elbil.

ChoosEV er i dag blandt de førende elbils- og netværksoperatører med en lang række ydelser tilknyttet eldrevne- og plug-in hybridbiler, herunder leasing, service samt opladningsfaciliteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204