23948sdkhjf

European Energy vil udvikle 1 GW vind i Mexico

Efter at have udviklet projekter i Brasilien de seneste to år har European Energy Gruppen besluttet at udvide sine aktiviteter til et andet latinamerikansk land – Mexico.

Sammen med en lokal partner ønsker European Energy at udvikle 1 GW vind- og solenergi i Mexico de kommende år, hvoraf 200 MW på nuværende tidspunkt har byggetilladelser.

 - Mexico er en voksende økonomi, og behovet for energi er kraftigt stigende. Som en erfaren udvikler af vedvarende energi ser vi dette som en mulighed for at tilbyde et konkurrencedygtigt og grønt alternativ til det mexicanske energimarked, siger Adm. direktør Knud Erik Andersen.

European Energy har sammen en partner muligheden for at overtage 50% af den mexicanske virksomhed, som der er indgået en investeringsaftale med.

Den mexicanske samarbejdspartner har i øjeblikket 20 ansatte.

Sælger ud i Italien & Finland
European Energy har inden for den seneste uge ellers solgt ud af sin vindportefølje.

Først blev der soglt ud af selskabets vindparker i finland, hvor man overdrog i alt 17,25 MW til en investeringsfond i Luxembourg. 

Kort efter solgte European Energy en vindpark i Italien med en total kapacitet på 20 MW. Vindparken er blevet overtaget af en investeringsfond med hovedsæde i Tyskland.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159