23948sdkhjf

Neas Energys CEO takker af

Nuværende COO tager over og bliver landechef.

CEO i Neas Energy Bo Lynge Rydahl overlader nu ansvaret for den operationelle drift til nuværende COO Anders Bauditz, som pr. 3. april 2018 bliver landechef.

På det tidspunkt vil Neas Energy være fuldt integreret i Centricva EM&T, hvorfor positionen som administrerende direktør for Neas Energy ikke genbesættes.

Bo Lynge Rydahl har været administrerende direktør i Neas Energy siden 2002, hvor selskabet var et elhandelsselskab med kun seks ansatte. Gennem 15 år har han opbygget et internationalt energi-handels-selskab med aktiviteter i 30 lande, 300 ansatte, milliardomsætning og trecifrede millionoverskud.

- Det har været en fantastisk rejse. Men med den fulde integration af Neas Energy ind i Centrica-koncernen til april, er det det rette tidspunkt for mig at træde tilbage på og dermed overlade ansvaret til en anden. Jeg er meget stolt af den organsiation, jeg efterlader mig og de resultatet vi har opnået i Neas Energy, siger Bo Lynge Rydahl.

Bo Lynge Rydahl fortsætter som CEO indtil den 3. april, hvor efter han i en periode vil bruge kræfterne på at overlevere den operationelle ledelse til Anders Bauditz.

- Det er en virkelig god følelse at overlevere et selskab i så god form til Anders, som skal stå for den daglige ledelse i Aalborg siger Bo Lynge Rydahl, der glæder sig til at fortsætte sit arbejde i selskabets bestyrelse.

Anders Bauditz er meget ydmyg, men også meget stolt over den rolle, han nu skal varetage i organisationen. 

- Det bliver en anden rolle end den Bo har varetaget, da Neas integreres i Centrica, men jeg er sikker på, at vi sammen kan løfte selskabet til nye højder, siger Anders Bauditz.

Centrica købte Neas Energy i april 2016 for 1,6 milliard kroner. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111