23948sdkhjf

Nyt om navne: Better Place får ny kommunikationsdirektør

Susanne Tolstrup tiltrådte stillingen som kommunikationsdirektør med ansvar for kommunikation og public affairs d. 8. november 2010
Suanne kommer senest fra en stilling som Issues and Arctic Communications Manager i Shell International i Haag. Ud over syv års ansættelse ved Shell har hun også været kommunikationschef i fibernetværksselskabet Powercom A/S og i Telia Networks samt kommunikations- og marketingstillinger i softwarebranchen.

- Skiftet fra oliebranchen til elbiler er en naturlig udvikling af, at jeg gennem flere år har beskæftiget mig indgående med emner som energi, klima og bæredygtighed. 2011 bliver et fantastisk spændende år for Better Place og for Danmark, med udrulningen af Better Place’s danske infrastruktur og den kommercielle lancering i slutningen af året. Jeg ser frem til at bruge mine internationale erfaringer i den fokuserede indsats, som alle hos Better Place leverer for at gøre vision til virkelighed, siger Susanne Tolstrup.

Susanne er 39 år og uddannet Cand. mag. i Sprog og Internationale Forhold fra Aalborg Universitet. Hun bor i Lyngby og har to børn på seks og otte år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078