23948sdkhjf

Pipeteq overtages af tidligere ejer

Efter to års ejerskab vælger Arcon Sunmark Pipeteq boosterstationerne fra.

For to år siden købte Arcon Sunmark virksomheden Pipeteq Systems, der blev stiftet i Rudkøbing på Langeland i 2012 af Lars Bech.

Siden har man i Rudkøbing fokus på to ting: produktionen af rørsystemer til solvarmeanlæg og produktionen af præfabrikerede boosterstationer til fjernvarmenettet – alt sammen under Arcons Sunmark.

Tidligere i år valgte de to da også at være sammen ikke bare af gavn og også af navn, da Pipeteq Systems blev til Arcon Sunmark Rudkøbing, mens Pipeteq-brandet fortsat blev brugt til de præfabrikerede pumpestationer fra Rudkøbing.

Men nu har Arcon Sunmark altså, ud fra et ønske om at fokusere sin forretning, valgt at sælge den del fra.

Tilbage til stifteren
Udvikler af boosterstationerne Lars Bech har siden 2012 været direktør for Pipeteq Systems og siden marts måned i år salgsdirektør Pipeteq-boosterstationer hos Arcon Sunmark.

Nu har han altså overtaget forretningen med udvikling og produktion af boosterstationerne fra Arcon Sunmark.

- Jeg er meget glad for at overtage forretningen med booster-stationer, som jeg selv har været med til at starte op og udvikle helt fra bunden. Der er fortsat et stort udviklingspotentiale for booster-stationer, og vi har en solid pipeline med kommende opgaver, siger Lars Bech.

For tidligt at melde ud
Arcon Sunmark har ved salget af forretningen valgt at lukke produktionen i Rudkøbing, hvor man indtil nu har produceret boosterstationerne.

De seks ansatte her er fritstillede, men om de kommer til at arbejde med boosterstationer igen er endnu uvist.

- Jeg kommer formentligt til at producere i lokalområdet, men det er for tidligt at melde noget konkret ud. Her i overgangsfasen har jeg stort fokus på omkostningsniveauet, derfor bliver det som udgangspunkt en meget lille organisation. Hvor mange ansatte,der kommer på sigt afhænger af, hvor hurtigt forretningen udvikler sig, fortæller Lars Bech.

Fortsætter ufortrødent
I løbet af i år har Lars Bech og Arcon Sunmark leveret Pipeteq-stationer til Hedensted Fjernvarme, AffaldVarme Aarhus samt Fjernvarme Fyn. Samtidig kunne Lars Bech i august fortælle at man så småt var i gang med at levere til Løgten-Skødstrup Fjernvarme, Ringkøbing Fjernvarme og Høng Fjernvarme.

Og det arbejde fortsætter Lars Bech med.

- De ordrer kører videre, bare i mit regi, fortæller han.

Hvad virksomheden skal hedde, ved han endnu ikke, men produkterne sælges under varemærket Pipeteq.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11