23948sdkhjf

SK Forsyning udskifter 55.000 målere

Udskiftningen af de første 600 gennemføres i et pilotprojekt.

I løbet af det næste års tid skal samtlige af SK Forsynings kunder have nye fjernaflæste målere.

Hvor mange målere, hver enkelt kunde skal have udskiftet, afhænger af, hvilke ydelser man modtager fra SK Forsyning. I alt drejer det sig om 55.000 målere.

- For at få det bedste projektforløb har vi valgt at gennemføre et pilotprojekt. Det projekt gennemføres i øjeblikket og omfatter ca. 600 kunder, siger adm. direktør Henrik Birch og fortsætter:

- Formålet er at sikre, at alt fungerer, som forventet, herunder målerne, IT systemerne og selve processen med at skifte målerne. De kunder, der er er udvalgt til pilotprojektet er allerede blevet kontaktet, og udskiftningen af målere hos disse kunder er i gang.

Udskiftningen er hurtigt overstået
Projektet med installation af de fjernaflæste målere går for alvor i gang primo 2018, altså når pilotprojektet er gennemført, og der er foretaget de fornødne justeringer.

Det er Eltel Networks, der skal installere samtlige af de 55.000 målere. Kamstrup leverer knap 21.000 vandmålere og 7.000 varmemålere. De 27.000 fjernaflæste elmålere kommer fra Landis+Gyr. KMD leverer den platform, der binder alle systemerne sammen.

Det forventes, at udskiftningen af de 55.000 målere er overstået i starten af 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11