23948sdkhjf

Greentech vil ikke længere kun sol og vind

Selskabet udstikker ny kurs og skifter samtidig navn.

Greentech Energy Systems A/S (Greentech) har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling for at få godkendt en ændring af selskabets navn til Athena Investments A/S (Athena) samt udvide selskabets formål.

- Det nye navn, Athena Investments, henviser til gudinden Athena, der i græsk mytologi var visdommens og strategiens gudinde inden for mange områder, og som derfor symboliserer alsidighed og viden. Dette inspirerede os til at anvende Athena som symbol for vores planer om fremover at diversificere aktiviteterne, skriver selskabet i en fondsbørsmeddelse.

Eksisterende aktiviteter og nye muligheder
Greentech er en mindre producent af vedvarende energi med en stabil produktion og gode regnskabsresultater, men selskabet har fundet det svært at sikre en stigning i omsætning og afkast udelukkende ved fortsat fokus på vedvarende energi.

Greentech ønsker at udvide sin virksomhedsplatform med potentielle komplementære eller uafhængige aktiviteter i tillæg til de nuværende aktiviteter inden for vedvarende energi.

Fremover vil Greentechs, eller Athena Investmensts, forretningsområde udover vedvarende energi også omfatte investeringer i industrielle, kommercielle eller tekniske aktiviteter, forsknings- og udviklingsaktiviteter, serviceydelser og/eller finansielle aktiviteter.

Et bredere perspektiv
De nuværende megatrends inden for teknologi, globalisering og demografi omdefinerer adskillige markeder og brancher og skaber nye muligheder, men også nye udfordringer.

En bredere virksomhedsplatform vil gøre Greentech mere fleksibel og smidig, så det hurtigere kan tilpasse sig eksisterende og nye trends. Greentech vil således få adgang til flere muligheder for at opretholde sin stabile vækst og langsigtede risikoprofil.

- Greentech tror på, at man ved at udvide den fremtidige virksomhedsplatform kan skabe bedre mulighed for at tilpasse sig til de skiftende markedsvilkår og trends samt udvise rettidig omhu over for aktionærerne med henblik på at øge værdiskabelsen og fremtidige afkast, siger Greentechs formand Peter Høstgaard-Jensen.

Ekstraordinær generalforsamling

Selskabets navneændring samt ændringen af selskabets formålsbestemmelse kræver en ændring af Selskabets vedtægter. Der vil derfor blive afholdt ekstraordinær generalforsamling den 12. december 2017, hvor disse forslag vil være genstand for en formel afstemning.

Som følge af navneændringen vil Greentech Energy Systems A/S ændre sit børsnavn til ATHENA. Ændringen i børsnavnet træder i kraft under forudsætning af et positivt afstemningsresultat på generalforsamlingen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.854