23948sdkhjf

Endnu et nyt navn ser dagens lys

Seas-NVEs elnetselskab skifter ved årsskiftet navn.

Den første dag i det nye år skifter Seas-NVEs elnetselskab, Seas-NVE Net navn til Cerius.

- Cerius er en omskrivning af Sirius, der er den klareste stjerne på den nordlige halvkugle. Navnet minder om det engelske ’serious’, der betyder seriøs.  Og sidst men ikke mindst rummer navnet ’us’, der betyder os eller fællesskab og at vi står sammen, som vi gør i et andelsselskab, siger Jesper Hjulmand, administrerende direktør i Seas-NVE.

Skal kunne skelne
Navneskiftet sker som følge af lovændringen om at forbrugerne skal kunne skelne mellem energikoncernerns netselskaber og deres kommercielle aktiviteter. 

- Vi vil gerne gøre det nemt for forbrugerne. Med navneskiftet bliver det tydeligt, at det er Cerius, der helt håndgribeligt sørger for, at der altid er strøm i kontakterne på Vest-, Øst-, Sydsjælland, Lolland, Falster og øerne. At det er Cerius, der er ansvarlig for at opretholde forsyningssikkerheden til regionens 390.000 husstande og virksomheder. Det er også Cerius, der er garant for at elnettet er klar til fremtidens bæredygtige grønne forsyningsfremtid med vind- og solenergi. Og det er Cerius, der lynhurtigt rykker ud, hvis strømmen skulle gå, siger Jesper Hjulmand.

Den nye tydelige navneforskel på elnetforretningen og elhandelforretningen vil også hjælpe forbrugerne med at skelne mellem, hvad forskellige medarbejdere i Seas-NVE-koncernen kan og må hjælpe med ifølge loven. Når kunden for eksempel får udskiftet en elmåler, så ved de færreste, at netselskabets montør for eksempel ikke må svare på spørgsmål om Seas-NVEs kommercielle produkter og tilbud. 

Sol og vind på bilerne
Det nye navn, vil være at finde på logoer, beklædning, websider og altså også på siderne af de karakteristiske grønne biler. 

I den forbindelse har hver enkelt ansat selv fået lov at vælge, om de vil køre med en vindmølle, en sol, et lys, et hus eller et helt tredje logo på bilerne

Adskillelsen af elselskabernes kommercielle aktiviteter og netselskaber skal være gennemført af alle landets elselskaber til sommer.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113