23948sdkhjf

Vestjysk miljøfirma udvider

Dansk Miljø- og Energistyring i Holstebro har så mange ordrer og kunder, at der udvides med plads til 50 procent flere medarbejdere.

Virksomheden Dansk Miljø- og Energistyring i Holstebro har netop ansat tre nye medarbejdere og nærmer sig 50. Men det er måske kun begyndelsen på et stort hop fremad. Ejerne planlægger den næste udvidelse af bygningerne, og det skal skaffe plads til 50 procent flere medarbejdere.

Dansk Miljø- og Energistyring leverer udstyr og automatationsanlæg til forsyningsbranchen: Vandværker, fjernvarmeværker, rensningsanlæg, solvarme og kraftvarme. Sortimentet omfatter eltavler, styring, overvågning med videre. I miljøsektoren investeres der mange penge. Dansk Miljø- og Energistyring har i øjeblikket ordrer et halvt år frem, og presset fra kunderne er stort.

- Det sidste skrivebord er besat på vores kontorer, og vi mangler plads på værkstedet. Derfor er vi nødt til at udvide, siger direktør Hans Mejlhede.

Hans Mejlhede ejer firmaet sammen med tre partnere, der også alle arbejder i virksomheden. De mener, at deres fremgang er skabt ved at satse på ”medarbejderne som vort vigtigste aktiv”. Det demonstrerer de ved at dele 10 procent af overskuddet ud til de ansatte. I år udbetales der ligeligt til hver fuldtidsansat over 30.000 kr. her med lønnen for november.

Virksomheden er også speciel ved, at det er de fire ejere, der passer vagten uden for normal arbejdstid. Dermed finder de hurtigt ud af, om der er installeret problematiske produkter hos kunderne.

Hans Mejlhede startede virksomheden i 1988 sammen med to kolleger. Den ene af dem er trådt ud på grund af alder, men i dag er to yngre medarbejdere indtrådt som medejere. Generationsskiftet var medvirkende til, at Dansk Miljø- og Energistyring i år var nomineret til prisen som ”Årets Ejerleder”, der deles ud af blandt andet revisionsvirksomheden PWC.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081