23948sdkhjf

Korea interesserede i danske vind-underleverandører

Danske underleverandører til vindenergi-branchen er i disse dage i Korea for at skabe opmærksomhed omkring de danske kompetencer inden for feltet.
Virksomhederne er repræsenteret på en dansk fællesstand på messen Wind Power Korea 2010, der åbnede den 25. november og rundes af den 28. november. Det er Danish Wind Energy Group – der hører under Dansk Eksportforening – som står bag den danske deltagelse på messen.

- Mange underleverandører fokuserer på Europa - vi mener, at der også er et stort potentiale i at promovere virksomheder på et marked som det koreanske, siger Rikke Berg fra Danish Wind Energy Group.

God start
Den danske deltagergruppe består af såvel firmaer med eksisterende kontakter og salg i Korea, som virksomheder der er nye på markedet.

Med 45 engagerede tilhørere fra de førende vindmølle- og tårnproducenter i Korea fik de syv danske virksomheder, der deltager på fællesstanden, en god start på fremstødet i Changwon City, hvor messen finder sted.

Kontakten blev skabt via et frokostseminar, som Danish Wind Energy Group havde arrangeret i samarbejde med den danske ambassade i Seoul på åbningsdagen. Her kunne de koreanske vindmølleproducenter lære mere om de danske firmaer.

150 udstillere
- Messen er endnu en lille én af slagsen set i forhold til andre internationale vindmesser, men den store interesse, der har været for de danske udstillere i disse dage, viser, at der er store muligheder for danske virksomheder og produkter på det koreanske marked, fortæller Rikke Berg.

På messen deltager de førende koreanske vindmøllefabrikanter, og der er cirka 150 udstillere, hvoraf de 30 er fra udlandet.

Korea satser højt på at opbygge en stor vindenergi-industri - dels til opstilling af vindmøller på hjemmemarkedet, dels med fokus på fremtidens eksport af koreanske møller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11