23948sdkhjf

NRGI og Coop åbner ladestander til el-biler

Elbilejere kan nu lade bilen op, mens der er kunder hos Kvickly i Horsens
Opbygningen af infrastrukturen til fremtidens elbiler tager endnu et skridt med nyt samarbejde mellem Coop og NRGI. Ved Kvickly i Horsens har de to selskaber indviet den første fælles ladestander. Ladestanderen har to parkeringsbåse, så to elbiler kan blive ladet op mens ejerne handler i Kvickly

Det betragtes som;
- et led i vores arbejde med miljø og klima, gradvist involverer os mere i elbiler og tilbyder vores kunder, at de kan lade bilen op, mens de handler i butikken. Selvom antallet af elbiler kun er i sin vorden, er det vigtigt at man får erfaringer så tidligt som muligt, for inden for de nærmeste år vil antallet af elbiler formentlig eksplodere, siger Mogens Werge, forbrugerpolitisk direktør i Coop.

Tager hul på udviklingen
Placeringen af ladestationen i Horsens er intet tilfælde, da NRGI også er i færd med at teste elbiler i området. Derfor er det også naturligt at arbejde med at komme ud over de begrænsninger der i dag er for infrastrukturen, som skal understøtte elbiler.

− Der er gang i en enorm udvikling på området, og vi vil som energiselskab være med til at skabe infrastrukturen, som er nødvendig for elbilerne. Vi er stærke på det område, fordi vi har kompetencer inden for både rådgivning, installation og design og udvikling af produktet, siger Morten Winther, kommerciel direktør i NRGi.

Samarbejdspartneren ser også på samarbejdet som et første led i langvarig fremadrettet proces.

− Vi er sikre på, at vi står ved indgangen til en helt ny æra inden for transport i personbiler. Når vi ser på de klimaudfordringer, som verden står over for, er der ingen tvivl om, at vi i de kommende år vil se, at elbiler bliver en naturlig del af gadebilledet i Danmark, siger, Mogens Werge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111